warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
Kaart wordt geladen...

Datum & Tijd
Date(s) - 16/12/2018
5:00 pm - 6:30 pm

Locatie
O.L.V. kerk

Categorie


Kerstmis blijft fascineren en inspireren door zijn innig-warm gevoel in een koude wintermaand… In die donkere maand, wachtend op het licht zorgt het ‘samen zingen’ van kerstliederen voor een diepe verbondenheid.

KERSTZINGEN MET AMABILE

in samenwerking met
Davidsfonds Aalter/Bellem en Culturaal

Onze-Lieve-Vrouwkerk Bellem
zondag 16 december 2018 om 17 uur
Een originele keuze van kerstmuziek uit Europa.
Vlaamse kerstliederen in stemmige samenzang.

Na het concert een gratis drankje
in het gemeentelijk ontmoetingscentrum
rechtover de kerk.

kaarten € 8
bij de koorleden
09/3746219 – 0476/335889
amabile.aalter@hotmail.com

Dit jaar gaat de opbrengst van het Kerstzingen naar de vereniging ‘Christian Medical Refugee Outreach Lebanon’, opgericht door een internationaal team van dokters en tandartsen.

 

 

         

De ‘Christian Medical Refugee Outreach Libanon’ heeft meer dan ooit begrepen dat door oorlog mensen onvrijwillig vluchteling worden. Het Syrische conflict heeft deze vluchtelingen problematiek nog meer aanwezig gemaakt. In samenwerking met een lokaal team van ‘Christian Medical Doctors – contacten’ gaan medisch geschoolde vrijwilligers op regelmatige basis naar Libanon om daar vluchtelingen te helpen. De geboden hulp is heel veelzijdig en gaat van psychische bijstand over tandheelkunde, oogheelkunde, gynaecologie naar pediatrie en interne geneeskunde. Om zeker ook de broodnodige verdeling van medicatie via een goed georganiseerde apotheek niet te vergeten. Een diversiteit aan medische bijstand aanbieden aan mensen in nood is de grote doelstelling van deze organisatie.

COMMENTS (2)

LEAVE A REPLY

loading
×